Lift Repair +40

Lift Repair +40

2. kerületi kozmetika arckezelés

Feltölt, feszesít, regenerál

Aroma Beauty Szalon

Lift Repair +40 kezelések

2. kerületi kozmetika arckezelés
2. kerületi kozmetika arckezelés

Cell Therapy

Exkluzív feszesítő, növényi őssejtes bőraktiválás

Ha érzékeny a bőr, de ugyanakkor látványos anti-aginget kíván! A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. Az itt alkalmazott növényi őssejteket szabadalmaztatott, nagyon körülményes eljárással nyerik, magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav molekulák hatására látványosan csökkenthető a ráncok mélysége.

}

Időtartam

115 perc

Ár

18.800 Ft

2. kerületi kozmetika arckezelés

A.G.E Code Effect mezoterápiával

A.G.E. Code, aminósav, peptid és őssejt terápia 45+ 

Az érett bőr állapota 70-80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Az arckezelő program a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

}

Időtartam

115 perc

Ár

21.400 Ft

2. kerületi kozmetika arckezelés
2. kerületi kozmetika arckezelés

Time Block Effect mezoterápiával

Peptid terápia elmélyült mimikai ráncokra 40+ 

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősítik a bőr védekező képességét, javítják a bőr rugalmasságát. Az arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.

}

Időtartam

115 perc

Ár

23.200 Ft

Látogass el hozzánk!

 

Hozd formába bőröd,

2. kerületi szépségszalonunkban!

2.kerületi kozmetika Budapest aroma beauty