Bemutatkozás

Bemutatkozás

2. kerületi kozmetika Budapest

Üdvözöl az Aroma Skin&Relax 2. kerületi Kozmetika!

Rakiás Alexandra vagyok kozmetikus és üzletvezető.


A kozmetikában hárman dolgozunk azért, hogy a vendégek a lehető legjobb szolgáltatást kaphassák.

A szakmám nem csak a munkám, hanem egyben a hivatásom is. Hatalmas öröm számomra, amikor vendégeink elégedetten és feltöltődve távoznak tőlünk egy-egy szolgáltatás után. Úgy hiszem a siker kulcsa ebben rejlik, hiszen a vendég elégedettsége és boldogsága a legfontosabb. Versenysport, illetve Tf pályafutásom végett vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám táplálkozással, egészséges életmóddal és sporttal kapcsolatos problémáikkal. Folyamatosan a fejlődésre törekszem, ezért olyan tanfolyamokon és képzéseken veszek részt, melyek a táplálkozás és a bőrállapot összefüggéseit tanulmányozzák.

A kozmetikában azt valljuk, hogy ami a bőrünkre kerül, az a testünkbe is bejut. Ennek tükrében nálunk a vendégek nem csak egyszerűen kívülről szépülnek meg, hanem lelkileg is megújulnak, magabiztosabbá válnak. Éppen ezért kizárólag 100%-ban természetes olajokat, vitaminokat és gyógynövénykivonatokat használunk kozmetikai szolgáltatásaink során.

Lépj ki a hétköznapokból, és szépülj 2. kerületi kozmetikában különleges hatóanyagokkal!

Rakiás Alexandra - Aroma Skin&Relax 2. kerületi kozmetika Budapest

Aroma Skin&Relax

Milyen szolgáltatásokkal vár a 2. kerületi kozmetikánk?

2. kerületi kozmetika Budapest
kozmetikai arckezelés, Budapest, II. kerület

Arcápolás

Problémás a bőröd, és emiatt tartasz a kozmetikai kezelésektől? Vége már a “nyomkodásos” arckezelések időszakának, aminek a helyét a személyre szabott, természetes hatóanyagokkal való innovatív arckezelések vették át. Az Aroma Skin&Relax Kozmetika számos olyan arckezelést kínál, ami a problémás és érzékeny bőrre is megoldást jelent. Emellett találsz olyan kezeléseket, melyek a bőrfiatalítást célozzák meg.

Aroma Beauty kozmetikai szalon, anti-aging arckezelések

Anti-aging

Egyre inkább látod magadon a bőröregedés jeleit? Nem kell műtéthez vagy más beavatkozáshoz folyamodni, hiszen a ráncok ellen ma már arckezelésekkel is lehet tenni. A Belico anti-aging kezelések kifejezetten a 30 fölötti korosztály számára lettek megalkotva, melyek egyrészt táplálják és megújítják a bőrt, másrészt feszesítenek és kisimítják a ráncokat.

Aroma Beauty kozmetikai szalon, bőrmegújító kúrák

Bőrmegújító kúrák

Régóta fennálló bőrproblémával küzdesz? Esetleg a ráncokat szeretnéd megelőzni? A kitűnő eredményért több alkalmas kezelésben érdemes gondolkodni. A kozmetikában elérhető bőrmegújító kúrák látható változást eredményeznek kellemetlenségek és fájdalom nélkül. Gyere, és próbáld ki bőrmegújító kezeléseinket!

gyanta II. kerület

Szőrtelenítés

Unod már a borotválkozást? Cseréld le a borotvát egy tartósabb és kellemesebb eljárásra! A kozmetikában ITALWAX szőrtelenítésre és Phandy’s cukorpasztával történő szőrtelenítésre van lehetőség. Mindkét esetben kíméletesen távolíthatóak el a nem kívánt szőrszálak, ráadásul sokkal tartósabb eredményt kapunk, mint egy hagyományos gyantával.

manikűr, Budapest, II. kerület

Kézápolás

A kézápolás rendkívül fontos, ám otthon nem lehet olyan manikűrt készíteni, mint amit egy profi szakember csinál. Az Aroma Skin&Relax Kozmetika különféle manikűr szolgáltatásokkal várja vendégeit egyéni ízlésnek megfelelően.

pedikűr II. kerület

Lábápolás

A kezek ápolása mellett a lábápolásra is nagy figyelmet kell szentelni. A lábak viselik a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Vedd le a terhet lábaidról pedikűr szolgáltatásainkkal!

Látogass el hozzánk!

 

Hozd formába bőrödet, II. kerületi szépségszalonunkban!

Kíváncsi vagy árainkra? Tekints meg árlistánkat és jelentkezz be hozzánk!

Aroma Skin&Relax 2. kerületi kozmetika Budapest