Vélemények

Vélemények

2. kerületi kozmetika arckezelés

Alexandra személyében megtaláltam végre azt a kozmetikus szakembert, aki nagy odafigyeléssel, gondosan kiválasztott minőségi, természetes összetevőjű anyagokkal dolgozik, és így segít bőröm rendszeres ápolásában. A kozmetika hangulata pedig már belépéskor megnyugtatja az embert. A vendégek számára bekészített ofinom tea és az aprósütemény pedig különösen kedves gesztus.

Marton Zsuzsi

Nagyon a hatásos, havi rendszerességgel végzett kezelés Száraz, gondolom vízhiányos bőrömet feltölti és tónust ad….. Amellett, hogy kellemes kikapcsolódást nyújt.

Sziszi

Szandi szívvel-lélekkel, hozzáértéssel végzi a munkáját. A(z) (arc)kezelések során a bőr megtisztul, felfrissül, a Lélek egy kis időre a Béke Szigetén megpihen.

Harsányi Kriszti

Tegnapi napon egy Mesotica kezelést kaptam, az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat megosztom: – a kezelés után szép, élettel teli,ragyogóbb, feszes lett a bőr – másnap is érezhetően látszott, hogy sokkal simább a bőröm mint előtte Nagyon köszönöm még egyszer a “simító” törődést!

Garai Kriszti

Nagyon elegedett voltam a multkori arctisztitasommal, koszonom szepen a profizmust, amit kepviselsz! Soha nem volt meg korabban olyan, hogy a kozmetikai kezeles masnapjan ugy mehettem volna az utcara/munkaba, hogy nyoma se lett volna az elozo napi arctisztito kezelesnek. Teljesen piros potty mentesen, ragyogo borrel indultam munkaba masnap! Tenyleg hihetetlen, es eddig elkepzelhetetlen volt szamomra, hogy ez lehetseges!

Kléger Andi

Látogass el hozzánk!

 

Hozd formába bőröd,

2. kerületi szépségszalonunkban!

2.kerületi kozmetika Budapest aroma beauty