Kézápolás

Kézápolás

2. kerületi kozmetika kézápolás

Az ápolt kéz az igényes megjelenés alapvető része, legyen szó nőkről vagy férfiakról. 

László-Rezsnyák Anikó

– Kéz- és lábápoló, reflexológus

2009 óta foglalkozom esztétikai- és  gyógypedikűrrel, valamint manikűrrel. 

Kéz- és Lábápoló oklevelemet az Elite Cosmetixnél szereztem. A szakma iránti szeretet, és a hozzám forduló emberek magas színvonalú kezelésének igényéből adódóan tudásom folyamatos fejlesztésére törekszem. 2011 szeptemberében  a PediKlub által szervezett gyógypedikűr továbbképzésen vettem részt. 

A vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan. 

Eredeti végzettségem reflexológus. 2007-ben végeztem el a Magyar Természetgyógyászok szövetségének Természetgyógyász Akadémiáját, és ugyanebben az évben szakvizsgáztam reflexológiából.  

A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak kéz- és lábfejünkön. Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk. 

Kezünk és lábunk egészségének megőrzése mellett célom, hogy vendégeim az ápolt és szép külső nyújtotta elégedettség érzésével távozzanak a kezelésekről. 

2. kerületi gél lakk manikűr Budapest

Aroma Beauty Szalon

Kézápoló kezelések

2. kerületi gél lakk manikűr Budapest
2. kerületi gél lakk manikűr Budapest

Manikűr

A körmök rövidítése és formázása a vendég kérésének megfelelően. A körömbőr felpuhítása gyümölcssavas hatóanyaggal, majd eltávolítása. A körömágy bőrének vitaminos növényi olajjal történő ápolása. 

2.200 Ft

 

2. kerületi gél lakk manikűr Budapest
2. kerületi gél lakk manikűr Budapest

Japán manikűr

A japán manikűr a körmök méhviasszal történő ápolását jelenti. A körmökbe polírozott, kizárólag természetes anyagokból készült méhviasz paszta visszaadja a körmök természetes fényét és szépségét. Rendszeres használatával a körmök megerősödnek, színük egészségessé válik.

3.100 Ft

2. kerületi gél lakk manikűr Budapest

Manikűr, pedikűr együtt

6.200 Ft

2. kerületi gél lakk manikűr Budapest

Lakkozás hagyományos körömlakkal manikűr után

400 Ft

Látogass el hozzánk!

 

Hozd formába körmeid, II. kerületi szépségszalonunkban!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 30/549-2667

Munkarend: Kedd-Péntek: 09:00-20:00

Aroma Skin&Relax 2. kerületi kozmetika Budapest