Bőrmegújító kúrák

Bőrmegújító kúrák

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

Feszesítő arckezelés kollagén szintes serkentésével, bőrszerkezet javító kezelés, hogy nagyszerűen érezd magad a bőrödben!

Annak érdekében, hogy egy régóta fennálló bőrproblémát a lehető leghatásosabban kezeljünk,
érdemes mindig több alkalmas kezelésben gondolkodni.

Mielőtt bármilyen megoldást is javasolnék klienseimnek, a kozmetikában személyes konzultáció előzi meg a beavatkozásokat. Ezek a beszélgetések ingyenesek, céljuk, hogy felmérjem a vendég igényeit, megvizsgáljam bőre állapotát, és átbeszéljük a várható eredményt. Tájékoztatom az esetleges mellékhatásokról, valamint egészségi állapotára kitérve a kezelést kizáró tényezőkről is.

Aroma Beauty Szalon

Bőrmegújító kezelések

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

PEEL-IT Savazás-hámlasztás-újjáépítés

Kitűnő eredményeket érhetünk el a kezeléssel

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

a kezdődő ráncok megjelenésének visszafordításában

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

a hámlásra hajlamos bőrtípusok megújításában

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

a kialakuló ráncok megelőzésében

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

a mitesszeres bőr funkcióinak normalizálásában

A bőr megújulása egy természetes folyamat. 

A bőrsejtjeink gyarapodnak, elhalnak majd megújulnak. Idővel ez a folyamat lelassul, illetve mi magunk is bele tudunk szólni a természetes működésbe, méghozzá egy jó kis napsugárzás okozta bőrkárosodással, amikor az elhalt sejtek nem tudnak rendesen leválni, a pórusok eltömődnek, kialakulnak a pattanások, mitesszerek és a bőr felszíne egyenetlenné válik, színe megfakul. A bőr természetes folyamatának helyreállítására a hámlasztás hatékony megoldás. Egy megfelelően hámlasztott bőr sokkal több értékes hatóanyagot képes felszívni és megkötni. A cél a bőr felső rétegének egyenletes, kíméletes eltávolítása, hogy elősegítsük a megújulást.

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

AHA acne Skin – AHA whitening

AHA a gyulladt, aknés bőrre – AHA a pigmentfoltos bőrre

Az AHA-savas kezelések lényege, hogy koncentrált gyümölcssavakkal eltávolítjuk a felső, elhalt hámréteget, ezáltal serkentjük az új bőr regenerációját, a fiatal hámsejtek képződését, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén, valamint elasztin termelődését. Ennek köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, selymes és sima lesz. Az egyes bőrproblémáknak (akné, pigmentfolt, öregedő bőr) megfelelően egyedi hatóanyagszérum koktéllal csökkentjük a gyulladást, egyenetlen bőrszínt. A kémiai hámlasztás előnye, hogy a bőr alsó rétegeit is stimulálja, így ott is hat, ahol tulajdonképpen a problémák keletkeznek.

A gyümölcssavas kezelést elsősorban kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr “kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. De egyetlen enyhe bőrfrissítő AHA-peelinggel is már látványos eredmény érhető el.
}

Időtartam

60 perc

Ár

13.000 Ft

1 alkalom* – 13.200 Ft

6 alkalom – 72.000 Ft

* 1 alkalom=60 perc! Lehetőség van alkalmanként fizetni, ebben az esetben nem jár a mennyiségi kedvezmény!

Microdermabrasio

A kezelés célja a bőr elhalt hámsejtjeinek lekoptatása, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak serkentése.

Ez a folyamat egy fizikai eljárás. Koridon kristályok segítségével teljes mértékben eltávolítjuk az elhalt szarusejteket és a felületi szennyeződéseket, ezáltal alaposan kitisztítja a pórusokat. A teljesen tiszta pórusokon át a bőr oxigén ellátása maximalizálódik, áteresztő képessége sokszorosára nő, (így a csiszolás után felvitt szérumot, ill. egyéb alapanyagokat nagyobb mennyiségben veszi fel, mintegy beszippantja a felszínre kerülő friss, új bőr) vérkeringése javul, gyulladási hajlama mérséklődik.

}

Időtartam

45 perc

Ár

8.800 Ft

2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

1 alkalom* – 8.800 Ft

4 alkalom – 31.500 Ft

6 alkalom – 48.500 Ft

8 alkalom – 63.500 Ft

* 1 alkalom=45 perc! Arckezelés kiegészítéseként 4.000 Ft/alkalom!
2. kerületi arckezelés bőrmegújító kúra

Elektroporáció

Tű nélküli mezoterápiás komplex kezelőrendszer

Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai eljárása az elektroporáció – tű nélküli mezoterápia, mely klinikai tisztaságú hatóanyagokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, melyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. További előnye, hogy nincs fájdalomérzet és duzzanat, a kezelés kellemes érzés a vendég számára.

A mezoterápiás kozmetikai készülékhez kifejlesztett arc- és testkezelő termékcsalád klinikai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz. Tömény hatóanyag koktéljainak 90%-a az elektroporációs eljárás segítségével közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását. Bármely más eddigi módszernél jóval hatásosabbak a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késleltetése, feszesítés, ránctalanítás, szeborreás bőrök kezelése, zsírbontás és cellulitkezelés területén.

BŐVEBBEN

Látogass el hozzánk!

 

Hozd formába bőröd,

2. kerületi szépségszalonunkban!

2.kerületi kozmetika Budapest aroma beauty