Ősz= megújulás

Az idő előrehaladtával egyre többen érezhetjük szükségét különféle hámlasztó kúráknak. Természetes megújulás és az elhalt hámsejtek leválása lassul, ezeket a folyamatokat fokozhatjuk egy nem megfelelő kozmetikum használatával, túlzott nyári napozással.

Amennyiben fakónak, szürkébbnek, érdesebb ,egyetlenebbnek érzed a bőröd vagy csak nem érzed a hatását a hatóanyagokban gazdag krémnek akkor jelez a bőröd, hogy megújulásra van szüksége.

A bőröd állapotától függően alkalmazhatunk mechanikai elven működő Mikrodermabrasiot vagy kémiai peelinget, közismerten AHA, BHA savakat. 

 

Milyen problémákra nyúlt segítséget a hámlasztás?

5

pigment foltokra

5

felszíni apróbb ráncok kisimítására

5

heges bőrfelület

5

tág pórusú , zsíros bőr

5

bőr öregedési folyamatok lassítása

Bőrbarát hámlasztás 2. kerületi kozmetika

Az eredmény üdébb egészségesebb bőrfelszín.

Vajon neked melyik hámlasztó kúra jó?

Nálam mielőtt egy bőrmegújító kúrába kezdünk egy alapos bőr diagnosztika, beszélgetés előzi meg.

Célja, hogy a te bőrödnek legmegfelelőbb hámlasztó kezelés sorozatot állítsam össze, a te igényeidet is figyelembe véve.

Nem sablonokban gondolkodom.

Bármelyik módszert alkalmazva már egy kezelés után is érezhető a változás, de jelentős javulás kúraszerűen alkalmazva érhető el.

Hogyan működik egy program nálam?

Bőrtipust, bőr problémát és az egyéni igényeket figyelembe véve a program része lehet a microdermabrasio vagy a több lépcsős AHA savak.

Bőrbarát hámlasztás 2. kerületi kozmetika

A. Microdermabrasio

Jelenleg a leghatékonyabb mechanikai hámlasztó módszer. Finomra őrölt kristályokkal történő felületes bőrcsiszolást jelent, ahol vákuum segítségével szívjuk el az elhasznált kristályokat. Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatása miatt alkalmazzuk. Az utóbbi hatását fokozzuk hatóanyag koktél bevitellel.

Bőrbarát hámlasztás 2. kerületi kozmetika

B. AHA. BHA savak mint kémiai hámlasztók

Koncentrált gyümölcssavakkal (glükolsav, tejsav) eltávolítjuk a felső elhalt hámréteget. A kémiai hámlasztók előnye, hogy a bőr alsó rétegeit stimulálja így ott is hat, ahol a problémák keletkeznek.
Különböző erősségű savakat alkalmazunk a kúrában az alacsonyabb %-tól haladva a erősebb felé. A sav % erősségét mindig egyéni, bőr tolerancia határozza meg.

Amellett, hogy a bőrmegújító programokkal az elhalt hámsejteket eltávolítjuk, beindítva kollagén termelődést, a bőr problémának megfelelően egyedi hatóanyagszérum koktéllal támogatom meg a bőrt.

Dolgozzunk össze és legyen szép, üde, egészséges a bőröd.

Foglalj online időpontot.