Bemutatkozás

  Rakiás Alexandra, budapesti kozmetikus

  Rakiás Alexandra - kozmetikus, üzletvezető

  Imádom a szakmámat és hatalmas boldogsággal tölt el, amikor láthatom vendégeinket gyönyörűen, elégedetten és feltöltődve távozni tőlünk egy-egy szolgáltatás után - és számomra ez siker kulcsa.

  Azt vallom, hogy ami a bőrünkre kerül, az a testünkbe is bejut, így a vendégeimnek nem csak egyszerű testi szépítést,a bőr hibák helyreállítását nyújtom, hanem magabiztosságot a lelküknek. Éppen ezért a természetesség híve vagyok, csak is 100%-ban természetes olajokat, vitaminokat és gyógynövénykivonatokat használok a munkám során. Számomra fontos az emberi kapcsolat, a vendégeim elégedettsége, minden találkozás a vendégekkel egyedi és különleges. Csodálatos látni, ahogy megújultan távoznak. Verseny sport illetve Tf pályafutásom végett vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám táplálkozás, egészséges életmód, sporttal kapcsolatos problémákkal. Szenvedélyem az aromaterápia, mely területen a tovább képesítésem folyamatban van.

  Lépj ki a hétköznapokból, várlak szeretettel!

  Rakiás Alexandra, budapesti kozmetikus

  Nagy Eszter - kozmetikus

  Mindig is nagy útkereső voltam, több szakmában is kipróbáltam már magam mire eljutottam a kozmetikához, ami a szenvedélyemmé vált.

  Itt végre megtaláltam a helyem, azt csinálom, amit szeretek és amiben ki tudok teljesedni. Egy örökké fejlődő, izgalmas szakmát kaptam a kezembe, ami folyamatos tanulást és odafigyelést igényel. Azt vallom, hogy minden ember szép, csak tudni kell érvényre juttatni a szépséget. Nem vakon követni a trendeket, legyen szó divatról vagy arcápolásról. A személyre szabottságban hiszek minden területen. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes választást a kozmetikai kezelések és az otthoni bőrápolás területén.

  Az értékekre koncentrálva, azok finom, alig észrevehető hangsúlyozásával hozni ki a legtöbbet vendégeink szépségéből. Kozmetikusként a természet erejében és a tiszta hatóanyagok alkalmazásában hiszek, illetve abban, hogy egy nyugodt, relaxálással töltött óra csodákra képes bőrünk minőségét és a szervezetünk egészét illetően. Holisztikus szemléletmóddal igyekszem az embereket egészben és komplexen kezelni.

  Várok minden kedves leendő vendéget a kozmetikába szépülni, feltöltődni testileg és lelkileg!
  1027 Bp. Szász Károly utca 2. (4-es csengő)
  alexandra@aromaskinrelax.hu
  Rakiás Alexandra
  Nagy Eszter
  László-Rezsnyák Anikó
  +36 30 373 3725
  +36 30 243 8204
  +36 30 549 2667
  Copyright © 2018 Rakiás Alexandra. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu - ADATVÉDELEM

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.